Vertaler Spaans Nederlands

Al onze vertalers Spaans Nederlands hebben het Nederlands als moedertaal en wonen in Vlaanderen of Nederland.

Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9,9. 100% van onze klanten beveelt ons aan.

Wij vertalen voor
gucci logo
logo Universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid

Daarom kies je voor ons

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Onze projectmanagers denken met je mee

Topvertalers

We werken enkel met ervaren, native vertalers

Snelheid

Je krijgt onze offerte binnen het uur in je inbox

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Projectmanagers die met je meedenken

Topvertalers

We werken enkel met ervaren vertalers

Snelheid

Onze offerte binnen het uur in je inbox

Vertaler Spaans Nederlands met ervaring

Je vraagt hulp aan een professionele vertaler Spaans Nederlands wanneer je Nederlandse vertaling niet mag onderdoen voor de originele Spaanse tekst.

Sinds 2000 zorgen wij voor professionele vertaaldiensten voor uiteenlopende bedrijven. Wij zijn de vaste vertaalpartner van talloze bedrijven.

De Spaanse taal

Na het Mandarijns is het Spaans de meest gesproken taal ter wereld. De oorsprong van het Spaans ligt in Spanje, maar de meeste moedertaalsprekers zijn tegenwoordig in Latijns-Amerika te vinden.

De Nederlandse taal

In de EU hebben zo’n 25 miljoen mensen het Nederlands als eerste taal. Verder is het ook een officiële taal in Aruba, Curaçao en Sint-Maarten.

Indien we iets vertalen van Spaans naar Nederlands maken we een onderscheid tussen Nederlands voor België (Vlaams) en Nederlands voor Nederland. In gesproken taal zijn Vlamingen en Nederlanders onderling goed verstaanbaar. Bij geschreven taal worden wel eens uitdrukkingen gebruikt die per regio verschillen.

Onze vertalers Spaans Nederlands

Al onze vertalers die uit het Spaans naar het Nederlands vertalen, hebben het Nederlands als moedertaal. Wij werken doorgaans enkel samen met vertalers die een tiental jaar actieve vertaalervaring hebben.

We kiezen ook steevast voor vertalers die wonen in het land van de doeltaal. In dit geval dus vertalers uit Vlaanderen of Nederland.

Onze vakgebieden

We vertalen in de meest uiteenlopende vakgebieden teksten van het Spaans naar het Nederlands.

We werken met bedrijven uit erg diverse sectoren. Je mag erop rekenen dat we voor elke sector, en dus ook die van jou, een vertaler hebben met ervaring.

De meest gevraagde vakgebieden vind je op onze overzichtspagina.

Andere talencombinaties

Spaans Nederlands vertalen doen we erg veel, maar het is lang niet onze enige talencombinatie. Indien je op zoek bent naar een vertaler Frans Nederlands of een vertaler Nederlands Spaans, dan je kan daarvoor ook bij ons terecht. Voor alle talen, bekijk het overzicht.

Jouw deadline

Je Spaanse teksten laten vertalen naar het Nederlands is vaak het laatste waar je aan denkt. Je hebt weinig tijd. Je vertaling is dringend. We begrijpen je.

We kunnen een grote groep Nederlandstalige vertalers inzetten en zijn flexibel genoeg om je deadline te halen, zonder verlies van kwaliteit. Daarvoor kan je op ons rekenen.

Projectbeheer bij vertalingen Spaans Nederlands

Verschillende aspecten zorgen voor een geslaagd vertaalproject. Zo heb je je vertalers, je revisors, het glossarium, de stijlgids, enzovoort.

Het meest waardevol is ongetwijfeld de projectmanager. Tenslotte is het de projectmanager die elke stap van het vertaalproces voor je beheert.

Een ervaren projectmanager die met je meedenkt, dat hebben wij voor jou in huis.

Scroll naar boven