Vertaler Nederlands Spaans

Al onze Spaanse vertalers hebben het Spaans als moedertaal en wonen in Spanje.

Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9,9. 100% van onze klanten beveelt ons aan.

Wij vertalen voor
gucci logo
logo Universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid

Daarom kies je voor ons

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Onze projectmanagers denken met je mee

Topvertalers

We werken enkel met ervaren, native vertalers

Snelheid

Je krijgt onze offerte binnen het uur in je inbox

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Projectmanagers die met je meedenken

Topvertalers

We werken enkel met ervaren vertalers

Snelheid

Onze offerte binnen het uur in je inbox

Vertaler Nederlands Spaans met ervaring

Wanner je op zoek gaat naar een professionele vertaler Nederlands Spaans dan doe je dat omdat de Spaanse vertaling niet mag onderdoen voor de originele Nederlandse brontekst waar je zoveel tijd aan besteed hebt.

Sinds 2000 vertaalt ons Spaans vertaalbureau teksten van het Nederlands naar het Spaans voor uiteenlopende bedrijven. Voor een groot aantal ondernemingen zijn wij al jaren de vaste vertaalpartner.

De Nederlandse taal

In de Europese Unie is het Nederlands de eerste taal van zo’n 25 miljoen mensen. Verder is het ook een officiële taal in Aruba, Curaçao en Sint-Maarten.

Alhoewel Nederlanders en Vlamingen onderling goed verstaanbaar zijn, maken wij bij geschreven vertalingen toch een onderscheid. We doen dat omdat het Vlaams, als taal, zinsconstructies gebruikt die men in Nederland nooit zou gebruiken. Hetzelfde geldt andersom natuurlijk.

De Spaanse taal

Na het Mandarijns is het Spaans de meest gesproken taal ter wereld. De oorsprong van het Spaans ligt in Spanje, maar de meeste moedertaalsprekers zijn tegenwoordig in Latijns-Amerika te vinden.

Onze ervaren vertalers Nederlands Spaans

Bij elke opdracht zorgen we ervoor dat er een beroep gedaan wordt op een vertaler die vertrouwd is met jouw vakgebied.

De meeste vertalers beperken zich tot een tweetal vakgebieden die bij elkaar aanleunen. Een vertaler die bijvoorbeeld bijna fulltime marketingteksten vertaalt, zal zich niet geroepen voelen om een technische handleiding te vertalen.

Wat we van het Nederlands naar het Spaans vertalen

Ons vertaalbureau werd opgericht in 2000. Over al die jaren heen hebben we een database opgebouwd van meer dan 2000 freelance vertalers.

We kunnen vertalingen aanbieden in de meest uiteenlopende vakgebieden en hebben klanten in de meest diverse sectoren.

De meest gevraagde vakgebieden vind je op onze overzichtspagina.

Andere talencombinaties

Nederlands Spaans vertalen is helemaal niet het enige wat we doen. Ook voor een vertaler Frans Nederlands of een vertaler Nederlands Frans kan je evengoed bij ons terecht. In totaal vertalen we naar meer dan 140 doeltalen!

Jouw deadline

Je teksten naar het Spaans of een andere taal laten vertalen is vaak het laatste waar je aan denkt. Je hebt weinig tijd. Je vertaling is dringend. We begrijpen je.

We kunnen een grote groep Spaanse vertalers inzetten en zijn flexibel genoeg om je deadline te halen, zonder verlies van kwaliteit. Daarvoor kan je op ons rekenen.

Projectbeheer bij vertalingen Nederlands Spaans

Verschillende aspecten zorgen voor een geslaagd Spaans vertaalproject. Zo heb je je vertalers, je revisors, het glossarium, de stijlgids, enzovoort.

Het meest waardevol is ongetwijfeld de projectmanager. Tenslotte is het de projectmanager die elke stap van het vertaalproces voor je beheert.

Een ervaren projectmanager die met je meedenkt, dat hebben wij voor jou in huis.

Scroll naar boven