Professioneel vertaalbureau Hasselt

Al meer dan 20 jaar leveren wij professionele vertalingen aan bedrijven in de regio Hasselt.

Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9,9. 100% van onze klanten beveelt ons aan.

Wij vertalen voor
gucci logo
logo Universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid

Daarom kies je voor ons

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Onze projectmanagers denken met je mee

Topvertalers

We werken enkel met ervaren, native vertalers

Snelheid

Je krijgt onze offerte binnen het uur in je inbox

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Projectmanagers die met je meedenken

Topvertalers

We werken enkel met ervaren vertalers

Snelheid

Onze offerte binnen het uur in je inbox

Vertaalbureau in Hasselt met veel ervaring

Sinds onze oprichting in 2000 hebben wij voor bedrijven uit Hasselt honderden vertalingen verzorgd. Indien je op zoek bent naar een betrouwbare vertaalpartner uit de regio Hasselt, dan ben je bij ons vertaalbureau in goede handen.

Onze vertalers

Wanneer bedrijven of particulieren uit Limburg of meer bepaald Hasselt een beroep doen op ons vertaalbureau, dan doen ze dat omdat hun vertalingen evengoed moeten zijn als de teksten in de originele taal.

In ons vertaalbureau werken we uitsluitend met professionele native vertalers. Dat wil zeggen dat elke vertaler enkel en alleen naar zijn eigen moedertaal vertaalt.

We verkiezen ook samen te werken met vertalers die werken en wonen in het land van de doeltaal. Ook bij het schrijven van teksten is dit uitermate belangrijk. Wanneer je de provincie Limburg zou willen promoten, dan doe je er ook beter aan een schrijver in te huren die in Limburg of zelfs Hasselt woont.

Talencombinaties

Voor de Hasselaars en de bedrijven gevestigd in en rond de Limburgse hoofdstad, werken we het meest met onze landstalen en het Engels. Je kan bij ons ook terecht voor vertalingen in of uit Oosterse talen of het Arabisch. Voor een volledig overzicht van onze talen, bekijk ons talenaanbod.

Onze vakgebieden

Wij hebben bijzonder veel ervaring met het vertalen van technische documentatie. Voor de vertalingen van je MSDS en je handleidingen werken we samen met professionele technisch vertalers.

Ook voor een toeristische vertaling ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben vertalers in huis die net dat tikkeltje meer doen dan alleen maar vertalen.

Voor vertalingen van officiële documenten zoals geboorteaktes, huwelijksaktes en uittreksels uit het strafregister werken we samen met beëdigde vertalers. We kunnen lokaal een beroep doen op beëdigde vertalers uit Hasselt, of we werken samen met vertalers die voor een andere rechtbank de eed aflegden. Het maakt niet uit waar een vertaler beëdigd is.

Voor een volledig overzicht van al onze vertaaldiensten, bekijk onze overzichtspagina.

Projectbeheer bij ons vertaalbureau uit Hasselt

Bij het begin van elk vertaalproject zorgen onze projectmanagers ervoor dat de meest geschikte vertalers aan jouw vertalingen worden toegewezen.

Na de eerste levering van de vertalingen, zorgen we er ook voor dat alles wordt nagelezen door een revisor die vertrouwd is met jouw vakgebied.

Onze projectmanagers begeleiden je bij elke stap van je project.

Een ervaren projectmanager die met je meedenkt, dat hebben wij voor jou in huis.

Andere locaties

We beperken ons uiteraard niet tot het vertalen voor bedrijven die actief zijn in en rond Hasselt. We bedienen ook andere steden in Limburg en zijn bijvoorbeeld een ervaren vertaalbureau Genk en een vertaalbureau Sint-Truiden.

Scroll naar boven