Vertaler Frans Nederlands

Wij werken uitsluitend met native vertalers Nederlands met minstens 10 jaar ervaring.

Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9,9. 100% van onze klanten beveelt ons aan.

Wij vertalen voor
gucci logo
logo Universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid

Daarom kies je voor ons

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Onze projectmanagers denken met je mee

Topvertalers

We werken enkel met ervaren, native vertalers

Snelheid

Je krijgt onze offerte binnen het uur in je inbox

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Projectmanagers die met je meedenken

Topvertalers

We werken enkel met ervaren vertalers

Snelheid

Onze offerte binnen het uur in je inbox

Professioneel vertaler Frans Nederlands

Vertaler Frans Nederlands nodig? Indien je op zoek bent naar een professionele vertaler Frans naar Nederlands, dan hoef je niet verder te zoeken. Sinds 2000 vertalen wij bijna dagelijks van het Frans naar het Nederlands voor zowel bedrijven als particulieren. 

De Franse taal

Tegenwoordig hebben zo’n 75 miljoen mensen het Frans als moedertaal. Het Frans wordt voornamelijk gesproken in Frankrijk, Canada, België, Luxemburg, Zwitserland en in een groot deel van Afrika. 

De meeste bronteksten die wij vertalen, komen uit Frankrijk en België, maar we vertalen regelmatig ook uit het Canadees Frans of Zwitsers Frans.

De Nederlandse taal

Het Nederlands is in de Europese Unie de eerste taal van zo’n 25 miljoen mensen. Verder is het Nederlands ook een officiële taal in Aruba, Curaçao en Sint-Maarten.

Indien we iets vertalen van Frans naar Nederlands maken we doorgaans een onderscheid tussen Vlaams en Nederlands voor Nederland.

Afhankelijk van de soort te vertalen tekst zijn er heelwat verschillen tussen beide talen. In Nederland worden soms uitdrukkingen gebruikt die Vlamingen nooit gebruiken, en andersom.

Onze vertalers Frans Nederlands

Onze projectmanager zal ervoor zorgen dat al je teksten vertaald worden door gespecialiseerde vertalers en nagekeken door ervaren revisors.

Elke vertaler Frans Nederlands heeft het Nederlands als moedertaal en vertaalt enkel teksten in zijn vakgebied. Wij werken ook enkel en alleen samen met vertalers die wonen in Vlaanderen en Nederland omdat die het best vertrouwd zijn met de lokale cultuur.

Alle vakgebieden

Je kan bij ons terecht voor vertalingen van het Frans naar het Nederlands in de meest uiteenlopende vakgebieden. We hebben erg veel ervaring met technische vertalingen, maar je kan evengoed bij ons terecht voor een marketingvertaling.

De meest gevraagde vakgebieden vind je op onze overzichtspagina.

Andere talencombinaties

Frans Nederlands vertalen is niet het enige wat we doen. Ook voor een vertaler Spaans Nederlands of een vertaler Nederlands Frans, kan je ook bij ons terecht. Een compleet overzicht van al onze talen vind je hier.

Projectbeheer bij vertalingen Frans Nederlands

Verschillende aspecten zorgen voor een geslaagd vertaalproject. Zo heb je je vertalers, je revisors, het glossarium, de stijlgids, enzovoort.

Het meest waardevol is ongetwijfeld de projectmanager. Tenslotte is het de projectmanager die elke stap van het vertaalproces voor je beheert.

Een ervaren projectmanager die met je meedenkt, dat hebben wij voor jou in huis.

Scroll naar boven