Handleiding vertalen

Wij hebben ruime ervaring met het vertalen van technische handleidingen in elke taal.

Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9,9. 100% van onze klanten beveelt ons aan.

Wij vertalen voor
gucci logo
logo Universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid

Daarom kies je voor ons

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Onze projectmanagers denken met je mee

Topvertalers

We werken enkel met ervaren, native vertalers

Snelheid

Je krijgt onze offerte binnen het uur in je inbox

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Projectmanagers die met je meedenken

Topvertalers

We werken enkel met ervaren vertalers

Snelheid

Onze offerte binnen het uur in je inbox

Nauwkeurig een handleiding vertalen

Je nieuw aangekochte product wordt geleverd. Je opent de doos. De handleiding ligt netjes bovenaan. Je slaat ze open. Je begint te lezen. Een aantal zinnen zijn nogal verwarrend. Dan maar even lezen wat er in het Engels staat… Herkenbaar?

Je handleiding is voor je klant vaak de eerste kennismaking met je product. Laat je handleiding vertalen door een professionele vertaler en zorg ervoor dat je klant documentatie krijgt die dezelfde hoogwaardige kwaliteit heeft als je product.

Jouw tevreden klanten – niks is belangrijker

Met je professionele handleiding vertaling kan je met een gerust hart vertrouwen op de kracht van je product. Duidelijke productinformatie zorgt voor een hogere klanttevredenheid en -loyaliteit.

Onderscheid je van je concurrenten en laat je handleiding vertalen door een ervaren vertaler.

Wacht niet op de vertaling van je handleiding

Vaak ben je voor je technische documentatie afhankelijk van leveranciers en fabrikanten die meestal heel andere prioriteiten hebben. Zo is je product mogelijk met vertraging beschikbaar voor je klanten. Door het vertaalproces zelf uit te besteden hoef je op niemand te wachten en haal je voordeel.

Onze vertalers

Bij technisch vertaalbureau Architekst zorgt jouw persoonlijke projectmanager ervoor dat je documenten vertaald worden door gespecialiseerde vertalers en nagekeken worden door ervaren revisors.
In ons vertaalbureau vertalen alle vertalers enkel naar hun moedertaal en in hun vakgebied.

Het vertaalgeheugen

Een handleiding vertaling wordt uitgevoerd met behulp van vertaalgeheugensoftware. Een vertaalgeheugen is van onschatbare waarde om de logische interne samenhang in al je documenten te bewaren. Een vertaalgeheugen is een linguïstische databank die voortdurend aangroeit en “leert” van de vertaler.

Alle eerder gemaakte vertalingen worden in het vertaalgeheugen bijgehouden en hergebruikt zodat dezelfde zin nooit tweemaal hoeft te worden vertaald. Dit zorgt niet alleen voor consistentie in al je documenten, maar versnelt het vertaalwerk zodat je fors op tijd én geld kunt besparen, want herhalingen in de tekst worden tegen een lagere woordprijs aangerekend.

Jouw deadline

Je handleiding laten vertalen is vaak de laatste stap die nodig is voor je je product op de markt brengt. Je hebt weinig tijd. Je vertaling is dringend.

We begrijpen je. We kunnen een grote groep vertalers inzetten en zijn flexibel genoeg om je deadline te halen, zonder verlies van kwaliteit. Daarvoor kan je op ons rekenen.

Projectbeheer

Verschillende aspecten zorgen voor een geslaagd vertaalproject. Zo heb je je vertalers, je revisors, de gebruikte software, het glossarium, de stijlgids, enzovoort. Het meest waardevol is ongetwijfeld de projectmanager.

Tenslotte is het de projectmanager die elke stap van het vertaalproces voor je beheert.

Een ervaren projectmanager die met je meedenkt, dat hebben wij voor jou in huis.

Scroll naar boven