Vertaler Nederlands Italiaans

Al onze Italiaanse vertalers hebben het Italiaans als moedertaal en wonen in Italië.

Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9,9. 100% van onze klanten beveelt ons aan.

Wij vertalen voor
gucci logo
logo Universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid

Daarom kies je voor ons

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Onze projectmanagers denken met je mee

Topvertalers

We werken enkel met ervaren, native vertalers

Snelheid

Je krijgt onze offerte binnen het uur in je inbox

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Projectmanagers die met je meedenken

Topvertalers

We werken enkel met ervaren vertalers

Snelheid

Onze offerte binnen het uur in je inbox

Ervaren vertaler Nederlands Italiaans

Als bedrijf ga je op zoek naar een professionele vertaler Nederlands Italiaans wanneer je vertaalde teksten van topkwaliteit moeten zijn en je ze bij levering ineens kan gebruiken.

Wij hebben bijzonder veel ervaring met vertalingen Nederlands Italiaans. Sinds 2000 leveren wij als Italiaans vertaalbureau aan talloze bedrijven professionele vertalingen Italiaans.

Het Nederlands

In de EU wordt het Nederlands door zo’n 25 miljoen mensen gesproken. Het is ook een officiële taal in Aruba, Curaçao en Sint-Maarten.

Wie Nederlands zegt, denkt aan Nederland. Klopt helemaal. Wij maken echter een onderscheid tussen Nederlands voor België (Vlaams) en Nederlands voor Nederland. Het verschil tussen de twee is in technische documentatie miniem, maar bij marketing gerelateerde teksten kunnen de verschillen aanzienlijk zijn.

In Nederland worden vaak andere uitdrukkingen gebruikt dan in België (en omgekeerd).

De Italiaanse taal

Het Italiaans wordt wereldwijd gesproken door ongeveer 68 miljoen mensen (waarvan 59 miljoen in Italië) en is de officiële taal in Italië, delen van Zwitserland, San Marino en Vaticaanstad.

Onze vertalers

Bij vertaalbureau Architekst zorgt je projectmanager ervoor dat al je teksten vertaald worden door gespecialiseerde vertalers en nagekeken door ervaren revisors.

We proberen bij elk project een vertaler te kiezen die enigszins vertrouwd is met jouw vakgebied. Meestal gaat het dan om vertalers die zich daarin interesseren of die een extra opleiding gevolgd hebben.

Vakgebieden voor vertalingen Nederlands naar Italiaans

Ongeacht jouw vakgebied, hebben we meerdere vertalers in huis die een kwalitatief hoogstaande vertaling kunnen bezorgen.

De meest gevraagde vakgebieden vind je op onze overzichtspagina.

Andere talencombinaties

We doen wel meer dan enkel Nederlands Italiaans vertalen. Indien je op zoek bent naar een vertaler Spaans Nederlands of een vertaler Nederlands Duits, dan kan je evengoed bij ons terecht. In totaal vertalen we naar meer dan 140 doeltalen!

Jouw deadline

Je teksten laten vertalen is vaak het laatste waar je aan denkt. Je hebt weinig tijd. Je vertaling is dringend. We begrijpen je.

We kunnen een grote groep vertalers inzetten en zijn flexibel genoeg om je deadline te halen, zonder verlies van kwaliteit. Daarvoor kan je op ons rekenen.

Projectbeheer

Verschillende aspecten zorgen voor een geslaagd vertaalproject. Zo heb je je vertalers, je revisors, het glossarium, de stijlgids, enzovoort.

Het meest waardevol is ongetwijfeld de projectmanager. Tenslotte is het de projectmanager die elke stap van het vertaalproces voor je beheert.

Een ervaren projectmanager die met je meedenkt, dat hebben wij voor jou in huis.

Scroll naar boven