Vertaler Nederlands Duits

Ale vertalers die voor ons uit het Nederlands naar het Duits vertalen, hebben het Duits als moedertaal.

Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9,9. 100% van onze klanten beveelt ons aan.

Wij vertalen voor
gucci logo
logo Universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid

Daarom kies je voor ons

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Onze projectmanagers denken met je mee

Topvertalers

We werken enkel met ervaren, native vertalers

Snelheid

Je krijgt onze offerte binnen het uur in je inbox

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Projectmanagers die met je meedenken

Topvertalers

We werken enkel met ervaren vertalers

Snelheid

Onze offerte binnen het uur in je inbox

Professioneel vertaler Nederlands Duits

Je bent op zoek naar een ervaren vertaler Nederlands Duits omdat je kwalitatieve vertalingen nodig hebt die even vlot lezen als de brontekst.

Sinds het jaar 2000 werken wij met professionele native vertalers Duits. Je mag erop rekenen dat de Nederlands-Duitse vertalingen die wij afleveren, klaar zijn voor gebruik.

De Nederlandse taal

Het Nederlands is in de Europese Unie de eerste taal van zo’n 25 miljoen mensen en wordt vooral gesproken in Nederland en Vlaanderen. Verder is het ook een officiële taal in Aruba, Curaçao en Sint-Maarten.

Ook al hebben we het over het Nederlands, eigenlijk vertalen wij naar het Vlaams of het Nederlands. We beschouwen die eigenlijk als aparte talen. In Vlaanderen worden namelijk vaak uitdrukkingen gebruikt die in Nederland minder of helemaal niet gebruikt worden. Andersom geldt net hetzelfde.

De Duitse taal

Het Duits wordt gesproken door ongeveer 120 miljoen moedertaalsprekers, waarvan de meeste in Duitsland wonen. Het Duits is daarmee de grootste taal in de Europese Unie en na het Russisch de grootste taal in Europa.

Onze vertalers Nederlands Duits

Al onze Duitse vertalers zijn native vertalers. Dat wil zeggen dat ze het Duits als moedertaal hebben en enkel en alleen naar het Duits vertalen. We verkiezen ook een samenwerking met een vertaler die woont in Duitsland.

Een vertaler die geboren werd in Duitsland, maar al 30 jaar in Nederland woont, heeft volgens ons niet dezelfde voeling met de Duitse taal.

Onze vakgebieden

Ins ons Duits vertaalbureau vertalen we de meest uiteenlopende teksten naar het Duits. We hebben vertalers die enkel juridische teksten vertalen, maar we kunnen ook een beroep doen op vertalers Duits voor toeristische teksten, of vertalingen van handleidingen.

De meest populaire vakgebieden vind je op onze overzichtspagina.

Andere talencombinaties

Nederlands Duits vertalen is niet het enige wat we doen. Indien je een vertaler Duits Nederlands of een vertaler Nederlands Frans nodig hebt, dan kan je evengoed bij ons terecht. In totaal vertalen we naar meer dan 140 doeltalen!

Projectbeheer

Verschillende aspecten zorgen voor een geslaagd vertaalproject. Zo heb je je vertalers Nederlands Duits, je revisors, het glossarium, de stijlgids, enzovoort.

Het meest waardevol is ongetwijfeld de projectmanager. Tenslotte is het de projectmanager die elke stap van het vertaalproces voor je beheert.

Een ervaren projectmanager die met je meedenkt, dat hebben wij voor jou in huis.

Scroll naar boven