Vertaler Nederlands Portugees

De meeste van onze vertalers Portugees wonen ook in Portugal.

Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9,9. 100% van onze klanten beveelt ons aan.

Wij vertalen voor
gucci logo
logo Universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid

Daarom kies je voor ons

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Onze projectmanagers denken met je mee

Topvertalers

We werken enkel met ervaren, native vertalers

Snelheid

Je krijgt onze offerte binnen het uur in je inbox

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Projectmanagers die met je meedenken

Topvertalers

We werken enkel met ervaren vertalers

Snelheid

Onze offerte binnen het uur in je inbox

Ervaren vertaler Nederlands Portugees

Wanneer je een professionele vertaler Nederlands Portugees zoekt, dan doe je dat omdat de Portugese vertaling niet mag onderdoen voor de Nederlandse brontekst.

Sinds 2000 vertaalt ons vertaalbureau Portugees teksten van het Nederlands naar het Portugees voor uiteenlopende bedrijven. De meeste van onze klanten vertrouwen al jaren op ons vertaalbureau voor al hun vertalingen in het Portugees.

De Nederlandse taal

Het Nederlands is in de EU de eerste taal van zo’n 25 miljoen mensen. Verder is het ook een officiële taal in Aruba, Curaçao en Sint-Maarten.

Ondanks Vlamingen en Nederlanders onderling goed verstaanbaar zijn, maken wij toch een onderscheid bij vertalingen. We beschouwen het Nederlands voor Nederland en het Nederlands voor België als twee aparte talen.

In Vlaanderen worden namelijk uitdrukkingen gebruikt die men in Nederland helemaal niet gebruikt, en andersom.

De Portugese taal

Het Portugees wordt wereldwijd gesproken door meer dan 200 miljoen mensen. Het wordt gesproken in een 12-tal landen, waarvan Portugal en Brazilië de meest gekende zijn.

Net zoals bij het Vlaams en het Nederlands, maken we ook een verschil tussen Europees Portugees en Braziliaans-Portugees.

Onze vertalers

Bij vertaalbureau Architekst zien we erop toe dat al je documenten vertaald worden door ervaren vertalers. De meeste van onze freelance vertalers Nederlands Portugees hebben minstens 10 jaar ervaring.

We verkiezen ook samen te werken met vertalers die in Portugal wonen. Een vertaler die woont in het land van de doeltaal is het beste vertrouwd met de lokale cultuur en gewoontes.

Mogelijke vakgebieden bij vertalingen Nederlands naar Portugees

De database die we over de jaren heen hebben opgebouwd, bevat niet minder dan 2000 professionele vertalers.

Ons klantenbestand is erg divers en wij bieden vertalingen aan in de meest uiteenlopende vakgebieden

De meest gevraagde vakgebieden vind je op onze overzichtspagina.

Andere talencombinaties

We doen heus wel meer dan alleen maar vertalen tussen het Nederlands en het Portugees. Indien je een vertaler Italiaans Nederlands of een vertaler Nederlands Duits nodig hebt, dan kan je evengoed bij ons terecht. In totaal vertalen we naar meer dan 140 doeltalen!

Wij halen jouw deadline

Je teksten laten vertalen naar het Portugees is vaak het laatste waar je aan denkt. Je hebt weinig tijd. Je vertaling is dringend. We begrijpen je.

We kunnen een grote groep vertalers inzetten en zijn flexibel genoeg om je deadline te halen, zonder verlies van kwaliteit. Daarvoor kan je op ons rekenen.

Projectbeheer

Verschillende aspecten zorgen voor een geslaagd Portugees vertaalproject. Zo heb je je vertalers, je revisors, het glossarium, de stijlgids, enzovoort.

Het meest waardevol is ongetwijfeld de projectmanager. Tenslotte is het de projectmanager die elke stap van het vertaalproces voor je beheert.

Een ervaren projectmanager die met je meedenkt, dat hebben wij voor jou in huis.

Scroll naar boven