Vertaler Arabisch Nederlands

Voor alle teksten die we uit het Arabisch naar het Nederlands vertalen, doen we enkel een beroep op vertalers die wonen in Vlaanderen of Nederland.

Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9,9. 100% van onze klanten beveelt ons aan.

Wij vertalen voor
gucci logo
logo Universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid

Daarom kies je voor ons

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Onze projectmanagers denken met je mee

Topvertalers

We werken enkel met ervaren, native vertalers

Snelheid

Je krijgt onze offerte binnen het uur in je inbox

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Projectmanagers die met je meedenken

Topvertalers

We werken enkel met ervaren vertalers

Snelheid

Onze offerte binnen het uur in je inbox

Ervaren vertaler Arabisch Nederlands

Je bent op zoek naar een vertaler Arabisch Nederlands? Arabisch Nederlands vertalen, doen we bijna dagelijks. Al meer dan 20 jaar vertalen wij teksten van het Arabisch naar het Nederlands voor uiteenlopende bedrijven. 

De Arabische taal

Het Arabisch wordt wereldwijd door 380 miljoen mensen gesproken. Het Arabisch is de taal die je van rechts naar links schrijft, de taal van de Koran, en wordt gezien als de moedertaal van de islamitische wereld.

De Nederlandse taal

Het Nederlands is in de Europese Unie de eerste taal van zo’n 25 miljoen mensen. Verder is het ook een officiële taal in Aruba, Curaçao en Sint-Maarten.

Indien we vertalen naar het Nederlands maken we een onderscheid tussen Nederlands voor België (Vlaams) en Nederlands voor Nederland. Het verschil tussen de twee is in technische documentatie miniem, maar bij marketingteksten kunnen de verschillen aanzienlijk zijn.

In Nederland worden vaak andere uitdrukkingen gebruikt dan in België.

Onze vertalers

Bij vertaalbureau Architekst ziet je persoonlijke projectmanager erop toe dat al je teksten vertaald worden door gespecialiseerde vertalers en nagekeken door ervaren revisors.

Elke vertaler vertaalt enkel naar zijn moedertaal en in zijn vakgebied. Doorgaans specialiseren vertalers zich in 2 tot 3 vakgebieden. Dit deden ze via hun studies, of gewoon uit pure interesse.

Een beëdigde vertaling Arabisch Nederlands, met oog voor detail

Voor een correcte beëdigde vertaling Arabisch Nederlands doe je het best een beroep op een vertaler met de nodige expertise.

Wij hebben ruime ervaring met beëdigde vertalingen en vertalen onder meer

  • Geboorteaktes 
  • Uittreksels uit het strafregister
  • Huwelijksaktes
  • Diploma’s

Alle vakgebieden

Ons Arabisch vertaalbureau is van alle markten thuis. Voor vrijwel iedere sector hebben we meerdere vertalers die je een vertaling van topkwaliteit bezorgen.

De meest gevraagde vakgebieden vind je op onze overzichtspagina.

Andere talencombinaties

Arabisch Nederlands vertalen is niet het enige wat we doen. Indien je op zoek bent naar een vertaler Nederlands Frans of een vertaler Spaans Nederlands, dan kan je evengoed bij ons terecht. In totaal vertalen we naar meer dan 140 doeltalen!

Projectbeheer

Verschillende aspecten zorgen voor een geslaagd vertaalproject. Zo heb je je vertalers, je revisors, het glossarium, de stijlgids, enzovoort.

Het meest waardevol is ongetwijfeld de projectmanager. Tenslotte is het de projectmanager die elke stap van het vertaalproces voor je beheert.

Een ervaren projectmanager die met je meedenkt, dat hebben wij voor jou in huis.

Scroll naar boven