Professioneel vertaalbureau Maastricht

Sinds 2000 leveren wij aan bedrijven uit Maastricht of uit de omgeving van Maastricht professionele vertaaldiensten in meer dan 140 talen.

Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9,9. 100% van onze klanten beveelt ons aan.

Wij vertalen voor
gucci logo
logo Universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid

Daarom kies je voor ons

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Onze projectmanagers denken met je mee

Topvertalers

We werken enkel met ervaren, native vertalers

Snelheid

Je krijgt onze offerte binnen het uur in je inbox

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Projectmanagers die met je meedenken

Topvertalers

We werken enkel met ervaren vertalers

Snelheid

Onze offerte binnen het uur in je inbox

Vertaalbureau Maastricht met ruime ervaring

Als vertaalbureau uit Maastricht leveren wij al meer dan 20 jaar professionele vertalingen aan bedrijven. Bij ons vertaalbureau ben je in goede handen. Daar mag je op rekenen.

De native vertalers van ons vertaalbureau in Maastricht

In ons vertaalbureau werken we enkel met ervaren native vertalers. Dat betekent dat al onze vertalers enkel en alleen naar hun moedertaal vertalen.

Wij werken met vertalers die werken en wonen in het land van de doeltaal. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat elke vertaling niet alleen op vlak van taal, maar ook op vlak van cultuur volledig juist is.

Onze projectmanagers zorgen er ook voor dat elke vertaling wordt nagelezen door een tweede vertaler.

Onze werkwijze loopt parallel met die van een ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau.

Talencombinaties

Bij ons gecertificeerd vertaalbureau Maastricht kan je terecht voor vertalingen in de meeste talencombinaties. We vertalen heel vaak van het Nederlands naar het Engels of naar het Duits, maar in principe kan je bij ons terecht voor vertalingen naar meer dan 140 talen. De meest courante talen vind je terug in ons overzicht.

Vakgebieden

Vertaalbureau Architekst biedt vertaaldiensten aan in de meest uiteenlopende vakgebieden. We werken met gespecialiseerde native vertalers die je vertalingen van topkwaliteit kunnen bezorgen.

Accurate technische vertalingen

Als technisch vertaalbureau hebben we bijzonder veel ervaring met het vertalen van technische documentatie.

Indien je op zoek bent naar een vertaalpartner in Maastricht en een handleiding wil laten vertalen, of een technische brochure die met InDesign werd opgemaakt, dan helpen we je heel graag verder.

Nauwkeurige juridische vertalingen

Ons juridisch vertaalbureau Maastricht zorgt ervoor dat al je juridische teksten meteen goed zijn vertaald. Advocatenkantoren uit de omgeving van Maastricht die op zoek zijn naar betrouwbare juridische vertalers zijn bij ons vertaalbureau in goede handen.

Wij werken ook met andere bedrijven die actief zijn in de regio Maastricht. Zij doen een beroep op onze vertalers voor bijvoorbeeld de vertaling van algemene voorwaarden of overeenkomsten. 

Wij zorgen ervoor dat elke vertaling wordt nagelezen door een tweede vertaler en beantwoorden hierdoor bij het vertalen aan de werkwijze van een gecertificeerd vertaalbureau.

Andere vakgebieden

Ons vertaalbureau Maastricht is van alle markten thuis. Voor vrijwel iedere sector kunnen we rekenen op meerdere native vertalers die je een vertaling van topkwaliteit bezorgen.

De vakgebieden die het meest worden gevraagd vind je op onze overzichtspagina.

Aanvullende diensten

Bij Architekst kan je terecht voor meertalige desktop publishing in alle gangbare bestandsformaten.

Je kan bij ons ook terecht voor transcriptie, voice-over en ondertiteling. Speelfilms ondertitelen doen onze vertalers niet, maar we helpen je graag met je bedrijfsfilm of een reclamefilm.

Projectbeheer bij ons vertaalbureau Maastricht

Verschillende aspecten zorgen voor een geslaagd vertaalproject. Zo heb je je vertalers, je revisors, het glossarium, de stijlgids, enzovoort. Het meest waardevol is ongetwijfeld de projectmanager.

Tenslotte is het de projectmanager die elke stap van het vertaalproces voor je beheert. Een ervaren projectmanager die met je meedenkt, dat hebben wij voor jou in huis.

Andere locaties

Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde locatie. Wij vertalen ook voor bedrijven en organisaties in andere steden:

Scroll naar boven