Vertaalbureau Breda

Al meer dan 20 jaar kunnen bedrijven uit Breda bij ons terecht voor professionele vertalingen in 140 talen.

Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9,9. 100% van onze klanten beveelt ons aan.

Wij vertalen voor
gucci logo
logo Universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid

Daarom kies je voor ons

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Onze projectmanagers denken met je mee

Topvertalers

We werken enkel met ervaren, native vertalers

Snelheid

Je krijgt onze offerte binnen het uur in je inbox

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Projectmanagers die met je meedenken

Topvertalers

We werken enkel met ervaren vertalers

Snelheid

Onze offerte binnen het uur in je inbox

Vertaalbureau Breda met jarenlange ervaring

Je bent op zoek naar een vertaalbureau in Breda? Indien je een professioneel vertaalbureau zoekt in Breda, dan kan je je zoektocht stoppen.

Sinds 2000 kan je bij ons vertaalbureau terecht voor professionele vertalingen in alle vakgebieden en naar 140 talen.

Over Breda

Breda ligt in de provincie Noord-Brabant en is de belangrijkste stad van West-Brabant. De stad was vroeger een belangrijke vestingstad en dat is nu nog altijd zichtbaar. De koninklijke Militaire Academie is gevestigd in Breda en ook de Koninklijke Luchtmacht heeft er zijn hoofdkwartier.

De vertalers van ons vertaalbureau Breda

Bij ons vertaalbureau Breda krijg je als klant een persoonlijke projectmanager toegewezen en die zal ervoor zorgen dat al je teksten vertaald worden door gespecialiseerde vertalers en ook nog eens nagekeken worden door ervaren revisors. Het resultaat is een professionele vertaling van een erg hoog niveau die klaar is om direct te gebruiken.

Vertrouwelijkheid

Net zoals alle bedrijven, vinden ook wij vertrouwelijkheid, geheimhouding en beveiliging erg belangrijk. Al onze vertalers ondertekenen een vertrouwelijkheidsverklaring. Ook wij hebben een standaard document dat we kunnen invullen en je toesturen. Heb je liever dat we de versie van jouw bedrijf gebruiken, dan kan dat natuurlijk ook.

Onze vakgebieden voor Breda

Bij ons vertaalbureau kan je terecht voor vertalingen in de meest uiteenlopende vakgebieden. Heb je een contract te vertalen, of moeten de algemene voorwaarden van je bedrijf vertaald worden zodat je ze kan gebruiken op je website? Dat is geen enkel probleem en daarvoor helpen onze juridische vertalers je verder.

Ook voor technische vertalingen staan wij voor je klaar. Het vertalen van een technische handleiding of een brochure kent voor ons geen geheimen.

Wil je een overzicht van al onze vakgebieden, dan vind je dat hier.

Aanvullende diensten

Behalve voor het gewone vertaalwerk op papier, kan je bij ons ook terecht voor meertalige DTP. Wij kunnen als geen ander overweg met InDesign-bestanden en de vertalingen die wij in InDesign afleveren, zijn klaar om direct te gebruiken.

Onze projectmanagers in Breda

Het moet gezegd, onze projectmanagers zijn heel belangrijk voor ons, en ook voor jouw bedrijf. Het is de projectmanager die zorgt voor de samenstelling van het team dat aan jouw project zal werken. Het aanstellen van het juiste team is hierbij super belangrijk.

Onze ervaren projectmanagers zorgen ervoor dat je volledige project in goede banen geleid wordt. Je bent bij ons in goede handen.

Andere locaties

Niet enkel bedrijven uit Breda kunnen bij ons terecht. Wij zijn ook een ervaren vertaalbureau Heerenveen en een vertaalbureau Emmen.

Scroll naar boven