Transport en logistiek vertalingen

Sinds het jaar 2000 kunnen bedrijven bij ons terecht voor transport en logistiek vertalingen naar meer dan 140 talen.

Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9,9. 100% van onze klanten beveelt ons aan.

Wij vertalen voor
gucci logo
logo Universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid

Daarom kies je voor ons

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Onze projectmanagers denken met je mee

Topvertalers

We werken enkel met ervaren, native vertalers

Snelheid

Je krijgt onze offerte binnen het uur in je inbox

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Projectmanagers die met je meedenken

Topvertalers

We werken enkel met ervaren vertalers

Snelheid

Onze offerte binnen het uur in je inbox

Transport & logistiek

Voor bedrijven uit de transport- en logistieke sector zijn professionele vertalingen onmisbaar. Indien je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor je vertaaldiensten, dan hoef je niet verder te zoeken. Al meer dan 20 jaar kunnen firma’s uit de transport- en logistieke branche bij ons terecht voor professionele vertalingen naar meer dan 140 talen.

Referenties

We hebben heel wat referenties uit de transport- en logistieke sector. Van Fraikin Belgium Truck Renting kregen we bijvoorbeeld deze review:

Teksten met heel wat specifieke termen binnen het vakgebied van de operationele leasing werden correct en duidelijk vertaald van het Engels naar het Nederlands. En dit alles binnen de afgesproken termijn! Top!

De volledige review kan je nalezen op de site van Feedback Company.

Kwaliteit

In ons vertaalbureau werken we enkel met gespecialiseerde vertalers. We werken ook enkel en alleen met native vertalers. Dat wil zeggen dat elke vertaler enkel naar zijn moedertaal vertaalt.

Elke vertaling wordt ook nagelezen door een tweede gespecialiseerde vertaler met een brede kennis in transport en logistiek vertalingen. De vertalingen die wij leveren, zijn van de hoogste kwaliteit en klaar voor gebruik.

Vakgebieden

Bedrijven uit de transport en logistiek doen vaak een beroep op onze diensten voor technische vertalingen en juridische vertalingen. Regelmatig vertalen we ook websites naar verschillende talen. Een volledig overzicht van al onze vertaaldiensten vind je hier.

Offerte aanvragen

Een vertaalopdracht begint bij een offerte. Transport en logistiek vertalingen zijn doorgaans dringend en je kan erop rekenen dat we doorgaans binnen het uur antwoorden op je aanvraag. Wij hanteren scherpe tarieven zonder verlies van kwaliteit.

Een offerte aanvragen kan eenvoudig via ons invulformulier.

Scroll naar boven