Beëdigd vertaler Hasselt

Al meer dan 20 jaar kan je bij ons terecht voor beëdigde vertalingen van officiële documenten.

Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9,9. 100% van onze klanten beveelt ons aan.

Wij vertalen voor
gucci logo
logo Universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid

Daarom kies je voor ons

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Onze projectmanagers denken met je mee

Topvertalers

We werken enkel met ervaren, native vertalers

Snelheid

Je krijgt onze offerte binnen het uur in je inbox

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Projectmanagers die met je meedenken

Topvertalers

We werken enkel met ervaren vertalers

Snelheid

Onze offerte binnen het uur in je inbox

Ervaren beëdigd vertaler Hasselt

Zoek je een beëdigd vertaler Hasselt of uit de regio Hasselt? Sinds het jaar 2000 verzorgt onze vertaaldienst uit Hasselt beëdigde vertalingen voor bedrijven en particulieren uit Hasselt en de regio Hasselt.

Beëdigde vertalers voor de regio Hasselt

Een beëdigde vertaler heeft de eed heeft afgelegd bij de Rechtbank van Eerste Aanleg in Hasselt of een ander gerechtelijk arrondissement. Het maakt weinig uit bij welke Rechtbank van Eerste Aanleg de eed werd afgelegd. Dat hoeft dus niet noodzakelijk in Hasselt te zijn. Je kan je vertaling evengoed toevertrouwen aan een vertaler die de eed aflegde in Brussel, bijvoorbeeld.

De vertaler krijgt, door het afleggen van de eed, de bevoegdheid om het vertaalde document te beëdigen. De beëdigd vertaler voorziet het document dus van een stempel, zijn handtekening, en een beëdigingsverklaring. Op die manier krijgt jouw document rechtskracht, maar dan in een andere taal.

Beëdigde vertalingen in Hasselt van allerhande documenten

Een bedrijf uit de regio Hasselt dat bijvoorbeeld een folder te vertalen heeft, heeft daarvan geen beëdigde vertaling nodig. Beëdigde vertalingen zijn enkel nodig in het geval van officiële documenten.

Documenten die we courant vertalen zijn de volgende:

 • Geboorteakte
 • Huwelijksakte
 • Overlijdensakte
 • Uittreksel uit het strafregister
 • Uittreksel uit het Staatsblad
 • Rijbewijs
 • Paspoort
 • Medisch attest
 • Vonnis
 • Proces-verbaal
 • Diploma

Voor elke talencombinatie een beëdigd vertaler uit Hasselt

Voor particulieren en bedrijven uit Hasselt vertalen we vaak naar het Nederlands. Dat kan Frans Nederlands, Engels Nederlands of Duits Nederlands zijn, of andersom. We vertalen natuurlijk ook uit talen zoals het Arabisch, Vietnamees, Koreaans, Chinees of het Thai. Ongeacht je talencombinatie, hebben we een beëdigd vertaler die voor je klaar staat.

Legaliseren van beëdigde vertalingen

Bij een beëdigde vertaling is het de vertaler die de vertaling beëdigt. Een legalisatie is het wettigen van de beëdigde vertaling. Dit gaat dus een stap verder. Legalisaties worden gedaan op de Rechtbank van Eerste Aanleg in Hasselt. Eigenlijk wordt hierbij de handtekening van de beëdigd vertaler vergeleken met het register, en voor echt verklaard.

Origineel document doorsturen en direct een offerte voor je vertaling ontvangen

Om tot een beëdigde vertaling te komen hebben we het originele exemplaar van je document niet nodig. Met een gescande versie, of een goeie foto die je met je telefoon kan nemen, hebben we voldoende.
Indien je een beëdigd vertaler Hasselt zoekt of in de regio van Hasselt, dan horen we graag van je. Stuur je documenten op naar hello@architekst.com en je hoort heel snel van ons, vaak al binnen het uur.

Scroll naar boven