Vertaalbureau Brussel

Sinds 2000 staan wij in voor de meertalige communicatie van uiteenlopende bedrijven die in Brussel zijn gevestigd.

Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9,9. 100% van onze klanten beveelt ons aan.

Wij vertalen voor
gucci logo
logo Universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid

Daarom kies je voor ons

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Onze projectmanagers denken met je mee

Topvertalers

We werken enkel met ervaren, native vertalers

Snelheid

Je krijgt onze offerte binnen het uur in je inbox

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Projectbeheer

Projectmanagers die met je meedenken

Topvertalers

We werken enkel met ervaren vertalers

Snelheid

Onze offerte binnen het uur in je inbox

Vertaalbureau Brussel met ruime ervaring

Indien je op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar vertaalbureau in Brussel, dan hoef je niet verder te zoeken. Wij vertalen voor bedrijven in de regio Brussel sinds 2000.

Voor een groot aantal firma’s die actief zijn in Brussel of in de buurt van Brussel, zijn wij al jarenlang de vaste vertaalpartner.

Vertalingen voor bedrijven uit Brussel

Brussel is de de facto hoofdstad van de Europese Unie. Multinationals hebben hier vaak een vestiging die ze gebruiken als uitvalsbasis om klanten te bereiken in België of de rest van Europa. Hier zijn in de meeste gevallen vertalingen mee gemoeid.

De vertalers van ons vertaalbureau Brussel

Wij doen enkel en alleen een beroep op vertalers die vertalen naar hun eigen moedertaal. We proberen er ook zoveel mogelijk voor te zorgen dat we voor jouw project vertalers kiezen die ook wonen in land van de doeltaal. 

Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat je vertaling niet alleen op gebied van taal juist is, maar ook inhoudelijk en cultureel correct is.

Talencombinaties

Omdat Brussel de hoofdstad van België is en het Frans en Nederlands door de meeste Brusselse bedrijven door elkaar worden gebruikt, zijn dit ook de talen die we het meest vertalen voor bedrijven uit de regio Brussel.

Technisch vertaalbureau Brussel voor glasheldere technische vertalingen

Technisch vertalen kent voor ons geen geheimen. Je mag erop rekenen dat al jouw technische documentatie meteen goed is vertaald.

Indien je op zoek bent naar een vertaalbureau Brussel en je je gebruiksaanwijzing of je folder wil laten vertalen, dan horen wij heel graag van je.

Juridische teksten professioneel vertaald, met oog voor detail

Zoals in elke hoofdstad het geval is, hebben erg veel internationale advocatenkantoren in Brussel een vestiging. Voor een aantal gerenommeerde advocatenkantoren is ons vertaalbureau al jaren de vaste vertaalpartner voor alle juridische vertalingen. Ook wanneer je een beëdigd vertaler in Brussel zoekt, kan je bij ons terecht.

Professionele medische vertalingen

Wij hebben ervaring met het vertalen van communicatie en presentaties voor ziekenhuizen, maar ook met het vertalen van handleidingen van medische apparatuur kan je bij ons terecht.

Andere vakgebieden

Wij zijn van alle markten thuis. Voor vrijwel iedere sector hebben we meerdere vertalers die je een vertaling van topkwaliteit bezorgen.
De meest gevraagde vakgebieden vind je op onze overzichtspagina.

Jouw deadline

Je teksten laten vertalen is niet meteen het eerste waar je aan denkt. Je vertaling is ongetwijfeld dringend en dat weten we.

We kunnen een grote groep vertalers inzetten en zijn flexibel genoeg om je deadline te halen, zonder verlies van kwaliteit. Daarvoor kan je op ons rekenen.

Projectbeheer bij ons vertaalkantoor uit Brussel

Verschillende factoren dragen bij tot het welslagen van een vertaalproject. De belangrijkste factor vinden wij de projectmanager. Het is immers de projectmanager die ervoor zorgt dat het juiste team vertalers en revisors aan je project wordt toegewezen. 

Bij onze projectmanagers ben je in goede handen.

Andere locaties

We beperken ons uiteraard niet tot het vertalen voor bedrijven die actief zijn in en rond Brussel. Ook bedrijven die op zoek gaan naar een vertaaldienst uit LeuvenGentAntwerpen of Turnhout kunnen evengoed bij ons terecht.

Scroll naar boven