Mijn product gaat de wereld veranderen.

Ik wil het volgende maand op de markt brengen.

In 17 landen.

Wij zijn Architekst.


Professioneel vertaalbureau.

Voor elke sector.

In elke taal.

Wie zijn we

WE HOUDEN VAN EEN PERSOONLIJKE AANPAK.
WE ZIJN FLEXIBEL.
WE ZIJN BETROUWBAAR.
WE ZIJN BETROKKEN.

 

 Vertaalbureau Architekst

 

Voor je vertaal- en lokalisatieprojecten heb je een deskundig en ervaren team van een professioneel vertaalbureau nodig dat oplossingen van hoge kwaliteit aflevert.

 

Onze projectmanagers hebben ruime ervaring in de vertaalsector en geven je graag advies en begeleiding tijdens elke projectfase zodat je voortdurend van de stand van zaken op de hoogte blijft. Een ervaren projectmanager die met je meedenkt, dat hebben wij voor jou in huis.

 

In ons vertaalbureau vertalen we dagelijks teksten van het Engels naar het Nederlands, Frans, Duits, Spaans en Italiaans. We vertalen natuurlijk ook naar het Engels. In totaal vertalen we naar meer dan 140 talen. Al onze vertalers vertalen enkel naar hun moedertaal en in hun vakgebied. We vertalen erg veel technische en juridische teksten en enquêtes voor marktonderzoek. Op onze overzichtspagina vind je meer vakgebieden. Indien je op zoek bent naar vertaalbureau om je website te laten vertalen, dan kan je daarover meer lezen op deze pagina.

 

Sinds 2000 zorgt vertaalbureau Architekst ervoor dat de producten en toepassingen van onze klanten vlot hun weg vinden naar de mondiale markt.